Vaginal FISTING – guide, sådan kommer du i gang

Vaginal FISTING – guide, sådan kommer du i gang

Vaginal fisting – Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Vaginal FISTING – guide, sådan kommer du i gang

Fisting er et emne, der sjældent bringes op i sexbloggeruniverset, måske nok fordi, at det sjældent er brugt i mange forhold. Mange kvinder drømmer om at blive fyldt ud, og flere finder stor nydelse i kæmpedildoer i stedet for. Men det kan sagtens lade sig gøre med lidt tålmodighed og teknik. Fisting er for alle og er ganske enkelt, at føre hele hånden (fisten) op, enten vaginalt eller analt på din partner. I dette indlæg, kigger jeg på vaginal fisting.

Vaginal fisting  – hvad er formålet?

De fleste tænker sikkert; Ej det er altså umuligt at få en næve op i mit hul… eller huller! Men hør lige her, tænk på, hvad der i grunden kan komme ud! Jeg har fx. klemt en 4600 gram baby ud den vej, så mon ikke det også kan lade sig gøre, at komme noget retur samme vej? Alle kan være med, så snyd ikke dig selv, for en FANTASTISK orgasme. Der er forskel på en pik eller dildo, og så en næve der fylder HELT ud. Det har en helt speciel kildende følelse og når det lykkedes, vil du opleve skønne og dybe orgasmer, du aldrig har følt før. Analt lyder det måske voldsomt, specielt hvis du ikke normalt arbejder med det hul, når det kommer til sex.  Anal fisting, kommer i næste indlæg.

Læs også: Gyide til orgasmecreme, glidecreme, lube og toy cleaner

Giv mig lige en hånd

Det handler om tålmodighed! Rent fysisk er der ikke noget i din krop, der sætter grænser for, hvad der kan føres op indenfor rimelighedens grænser, selvfølgelig. Det er dine muskler der bearbejdes, og uanset om det er anal fisting eller vaginal fisting, så kan de udvides. Det hele foregår i dit hoved, så luk den intense nydelse ind. Det vigtigste er blot, at du og din partner går LANGSOMT frem og væbner jer med tålmodighed. Ikke noget med, bare at mase hånden op. Der kan sagtens gå flere forsøg, før I kommer tæt på. Men jeg lover jer, at når I når til en gennemført fisting, så smager det af mere. Det kræver øvelse, meget øvelse og tålmodighed. Ingen stress og ingen frygt. Du vil sikkert opleve de første gange, at det er lidt ubehageligt, eller at du bliver øm, men lad det ikke skræmme dig, så skal der bare arbejdes på det, i et mere stille og langsomt tempo. Læs med, så får du lidt tips og ideer til, hvordan du kommer igang og griber det hele an.

Læs også: Guide til 8 af mandens erogene zoner

 

Sådan kommer du igang med vaginal fisting

vaginal Fisting

Glidecreme eller gel

Jeg kan ikke skrive om vaginal fisting, uden at sige GLIDECREME. Ingen fisting UDEN glidecreme. Faktisk er der opfundet speciel vandbaseret Fisting vandbaseret glidegel kun til det formål. Hvis det bruges vaginalt, så skal det være vandbaseret. Du kan købe Fistit Vandbaseret glidegel HER. Du kan ikke bruge for meget glidecreme. Det er vigtigt med en GOD glidebane og det gør også fistingen lettere. Friktion hud mod hud når det kommer til skedeindgang eller analt er ikke behageligt og også lidt farligt. Så MASSER af glidecreme eller gel.

Latexhandsker

vaginal fistingEn anden “must have” ting ved vaginal fisting og anal fisting, er latexhandsker. Selvom du har nok så fine og velnoriserede hænder, fingre og negle, skal der ikke meget til, før du kan rive eller kradse indvendigt. Latexhandsker beskytter din partner, når du arbejder hånden op. Så på med handsken. Du kan købe latexhandsker HER.

 

Sæt stemning og forbered jer på GOD og lang opvarmning

Fisting skal ikke overstås på 5 minutter, det tager tid og fik jeg sagt TÅLMODIGHED. I skal tage det helt roligt, og forberede jer godt. Hygge belysning i værelset, duftlys, stearinlys eller hvad I kan lave af intim stemning. Sæt evt. lidt behagelig musik på. Læg evt. en pude under kvindens hoved (hvis det er vaginal fisting), så hun kan følge med. Det er ophidsende og sexet at følge med i en fisting, og det kan fremme naturlige safter fra skeden, så det bliver nemmere for partneren. Det nytter ikke noget, at du er anspændt eller nervøs, for så vil du helt automatisk føle smerte. Det kræver en afslappet krop, for at musklerne kan arbejde med. Start evt. med en almindelig kropsmassage for at forberede og afstresse kroppen. Som partner, er det også vigtigt, at du sidder ordentligt eller ligger ordentligt. Når først du har fisten og halvdelen af armen oppe, er det lidt svært at bevæge sig rundt.

Læs også: Få styr på de kropslige orgasmer

Fra en finger til hele hånden

Når kroppen er masseret, afstresset og godt tændt, begynder legen. Smør lidt glidecreme rundt på klitoris og skeden, og start så med en eller to fingre. Mærk efter om glidebanen er godt fugtig, og fortsæt med tre og fire fingre. Hvis de nemt lukkes ind og der ikke føles ubehag, så arbejd lidt ind og ud med dem. Ellers gå et skridt tilbage og arbejd videre. Ved vaginal fisting kan I også bruge dildoer til at arbejde og stimulerer med, det handler om, at arbejde skeden op til en god størrelse, og få musklerne til at slappe af og udvide sig. Husk tålmodighed og afslappet atmosfære. Når det lykkedes for din partner, at lukke alle fingre ind, skal hånden formes med fingrene til en spids.

Ingen strittende fingre, heller ikke tommelfinger, den skal ligge i spids sammen med de øvrige fingre.

Bredden på hånden og knorene er det afgørende punkt. Er der det mindste tegn på modstand eller at hånden stoppes, så tag et skridt tilbage igen. Er hånden på vej ind eller kommet lidt ind, og der mærkes ubehag, så ryk lidt tilbage, men ikke helt ud. I er nået så langt, at I faktisk er i mål. Er det bredeste sted på hånden ved at være inde, så mangler I bare det sidste stykke. Tal med hinanden undervejs, kig på hendes udtryk og lyt til hende.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige dildoer HER.

Håndfuck hende gerne

Nogle vil også finde stor tilfredsstillelse i at blive håndfucket. Altså ved at du fører hånden ind og ud i langsomt tempo. Det kan også bane vej for til sidst at ende i en fisting. Sørg for at have glidecremen lige ved hånden, så du kan tilføre hen ad vejen. Håndfucking vil medføre fisseprutter, da der pumpes meget luft ind på den måde, men tag det helt roligt, det er ikke farligt og meget naturligt ved vaginal fisting. Når I er så langt, at hånden er helt oppe i skeden, samler du næven i en fist, altså knytter hånden. Herefter bevæger du langsomt din knyttede næve, fra side til side og frem og tilbage. På denne måde, vil du intens bearbejde de fleste af hendes erogene zoner i skeden bl.a. G punktet. Brug nu din anden hånd, til at stimulerer klitoris, brystvorter eller andre steder, hvor din kvinde reagerer seksuelt på din berøring. Rammer du plet, vil du opleve en kropsorgasme og hun vil eksploderer i et fyrværkeri af klimaks.

 

Couple Love GIF - Find & Share on GIPHY

Når hånden skal ud igen

Når hun er rolig og har dampet den voldsomme orgasme af – musklerne skal lige give slip igen, for hun vil sikkert opleve dirren og rysten – trækker du langsomt hånden ud i et langt og langsomt træk, mens du langsomt ændrer din hånd fra næve til spidse fingre igen. Langsomt. Bliv ikke forskrækket, når hånden er ude, for I vil opleve masser af kropsvæsker og andet væske. Ved vaginal fisting, kan hun have oplevet stimulering til sprøjteorgasme, så det er en god idé, at lægge et håndklæde under nummi, inden I går i gang. Husk eftersex, for din kvinde er meget sårbar nu, og kan sikkert også opleve at der trækkes tårer og hulken. Det er en meget intens orgasme, så alle følelser er i spil. Mange kvinder bliver overvældet, når de oplever voldsomme og intense orgasmer og følelserne tager over. Jeg selv er en af de kvinder, der ved opnåelse af intens orgasme, bryder sammen og græder. Bestemt ikke fordi jeg er ked af det, men fordi min krop reagerer på den måde. Så ved Hr. Lummer også, at han er lykkedes til et 12 tal.

Læs også: Det perfekte lickjob, sådan gør du

Hvis hånden bare ikke vil

Du kan også støde på udfordringer med at få hånden op, af en eller anden årsag, og her er der selvfølgelig også hjælp at hente. Du behøver nemlig ikke have en levende hånd ved hånden, du har også mulighed for at bruge en kunstig – designet til fisting. Solo fisting hvis du vil. Hånden er i naturlig størrelse, og er formet som enten fingrene i spids eller knyttet næve. Faktisk findes den også lavet med vibrator indbygget. Jeg har fundet lidt frem herunder.

vaginal fisting
You2Toys The Black Fist Vibrator fundet hos Sinful.dk vejl. pris kr. 199,-
vaginal fisting
Doc Johnson The Hand Fistinghand fundet hos Sinful.dk vejl. pris kr. 399,-
vaginal fisting
TitanMen The Fist Knytnæve Med Vac-U-Lock Håndtag fundet hos Sinful.dk vejl. pris kr. 399,-

Vaginal Fisting er et projekt. Det kan blive et fælles og meget intimt projekt, der kan føre jer tættere sammen som par. Husk evt. jeres stopord, hvis det bliver for intenst. Lyt til hinanden. Læs hinanden. Stop, hvis det gør ondt eller bliver ubehageligt. Husk håndklæder. Husk MASSER af glidecreme. Husk latexhandsker. Husk forspil og rolige omgivelser. Tålmodig, tålmodighed og tålmodighed. God fornøjelse!

Lumre knus fra

Fru Lummer, Detlumrehjørne.dk

Dette indlæg indeholder reklamesponsorerede affiliatelinks

 

 

Hits: 2026

2 Replies to “Vaginal FISTING – guide, sådan kommer du i gang”

  1. Jeg (mand) har dyrket fisting de sidste 5-7år og har en stor glæde ved at min partner “overgiver” sig fuldstændig til mig. Har prøvet med flere forskellige partner, men har aldrig brugt glidecreme eller handsker.
    Som du skriver så tager det tid og man skal give hende tid, så hun bliver rigtig “tændt”. Så plejer jeg at give kvinden en sprøjteorgasme og bruger kvindens naturlige safter til at indfører min hånd. Når hånden er inde, så kan man danne et “vakuum” og så samtidig pumpe hende(forsigtigt) Det virker og samtidig kan man holde hendes orgasme tilbage indtil man lader hende få lov.
    Og husk at kys, kram og kærtegne hende bagefter, for det er ret vildt for hende…. og dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt vores privatlivspolitikker mere information

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder: * Funktionalitet * Statistik * Marketing Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitikker.

Luk