Kropslige orgasmer – få styr på dem

Kropslige orgasmer – få styr på dem

Kropslige orgasmer – få styr på dem – Dette indlæg indeholder reklamelinks

Kropslige orgasmer – få styr på dem

Jeg må indrømme, at jeg stadigvæk kan blive imponeret over måden kroppen reagerer på, når en orgasme rulle ud i alle kroppens hjørner og kanter. Muskelsammentrækningerne og fornemmelsen af seksuel velvære gør mig høj og fylder mig med lykkefølelse. Sex er sundt, både for krop og sjæl, det renser ud og fylder op med ny energi. Heldigvis findes der MANGE former for orgasmer, har du ikke prøvet den ene, så har du med sikkerhed prøvet den anden. Jeg har tænkt mig, at kigge lidt nærmere på, hvilke orgasmer der findes og hvad det gør ved os og vores sundhed.

Hvad er en orgasme?

Ordet orgasme kommer af “organisme spasme” og er også kendt som “klimaks”. En orgasme er fysisk og psykisk, da det er reaktion på seksuel stimulering. Mange af os oplever ofte, at kroppen går i voldsomme muskelspasmer, når klimaks opnås, og vi har svært ved at kontrollerer vores bevægelser. Med den voldsomme reaktion mærker vi, at musklerne er i brug, men også nervesystemet og følelsen af ekstrem velbehag, efterfølgende. Når du oparbejder og opnår klimaks, frigives hormonet prolaktin der dannes i hypofysen.

Prolaktin kan dannes på mange andre måder, da kodeoret her er bevægelse. Det er også prolaktinfrigivelsen der gør os trætte efter samleje. Mænd endnu mere trætte, da de samtidig skal tanke testosteron. Samtidig med prolaktin, dannes der også hormonet dopamin, også kaldet kroppens lykkehormon. Det er dopaminen, der giver os følelsen af velvære og lykke. Desværre varer følelsen blot få sekunder, så husk at nyd den, når den er der. Den er sund for kroppen og dig, og kan tankes HELT GRATIS.

Læs også: Sådan kan du booste din rejsning med penisring

Hvordan opnås orgasme? 

Vi oplever orgasme meget forskelligt, og nogle kommer lettere til det end andre. Det handler om at give slip på kontrollen og lade følelsen overtage øjeblikket. Nogle kan have en seksuel blokering, og have svært ved at opnå eller slet ikke opnå orgasme. Men den mest almindelige fysiske måde for mænd at opnå en orgasme på, er ved stimulering af pikken eller analt ved prostata. Psykisk kan mænd også opnå seksuel ophidselse og orgasme i fx. drømme, dirtytalk og dufte. Kvinder derimod er udstyret med lidt flere erogene zoner, og kan fysisk opnå både indvendige og udvendige orgasmer. Det handler i bund og grund om, at blive seksuelt opstemt, stimuleret og nå klimaks. Det kan gøres på et utal af måder, for her er vi som menneske MEGET forskellige. Du får nu en mere dybdegående gennemgang af de orgasmer jeg kender til.

P-Punkt orgasme

P = Prostata. Denne orgasme har mænd af gode grunde eneret på! Prostatakirtlen sidder ca. 5 cm oppe i endetarmen, ud mod maven på manden og føles lidt nopret. Ofte kan mænd stimuleres til en fantastisk orgasme analt. Både godt håndarbejde med fingeren og sexlegetøj, kan hjælpe til klimaks. Mange mænd har aldrig prøvet anal stimulering, primært nok pga. fordomme eller begrænsninger og det er ÆRGELIGT. P-punkt orgasme er en fantastisk og meget stærk orgasme, alle mænd burde have fornøjelsen af. Ud fra min erfaring kan jeg kun tilføje, at stimulering af mellemkød og pik samtidig, får Hr. Lummer i den syvende himmel. Så er det sagt! Husk blot MASSER af vandbaseret glidecreme.

Meg Ryan Yas GIF - Find & Share on GIPHY

Pikorgasme

Ja, jeg ved ikke hvad jeg ellers skal kalde den. Det er jo i virkeligheden mandens mest udløste orgasme. Udløsning er ikke orgasmen, men den følelse der spreder sig i mandens krop, når pikken har friktion der fører forhuden frem og tilbage. Mænd kan i mange tilfælde sagtens få udløsning uden af få orgasme og omvendt.

Anal orgasme

Her tænker jeg primært anal orgasme til kvinder. Der er nemlig kvinder, der kan opnå orgasme analt. Ved at stimulere de to lukkemuskler der sidder i endetarmen, vil det være muligt at fremkalde anal orgasme. Personligt skal jeg samtidig, stimuleres enten i skeden eller på klitoris , for at opnå anal orgasme. Hvis jeg bliver stimuleret analt med en butt plug eller andet analt sexlegetøj, styrkes mine øvrige orgasmer voldsomt, så det hænger sammen et eller andet sted derinde.

Læs også: Fifty Shades of Grey – bondagesæt til senten – lets play sir´!

Klitorisorgasme

Nok den hyppigste orgasme til kvinder. Mænd har ingen klitoris, så den har vi eneret på. Klitoris er kvindernes fortrukne onanipunkt. Stimulering af klitoris fremkalder en befriende og dejlig følelse i hele kroppen. Årsagen til, at klimaks ved stimulering af klitoris til tider kan virke voldsom er, at det er det sted på kroppen med flest nervetråde. 8000 stk. nervetråde der går direkte i forbindelse med hjernens lystcenter. No wonder, at den lille ært er så følsom og dejlig af hygge med. Til stimulering af klitoris findes bl.a. Satisfyer pro 2 – den anbefaler jeg helt klart!

Maj Wissmann

Skedeorgasme

Mange blander G-punkt orgasme og skedeorgasme med hinanden. G-punkt orgasme opnås i skeden, men er som sådan ikke en skedeorgasme. Skedeorgasmen er nemlig en orgasme for sig, der opnås ved stimulering i skeden. Det foregår ofte med en pik, dildo eller fingrene. Nogle opnår også skedeorgasme ved fisting (stimulering med hele hånden oppe). Kvinder har enormt mange følsomme punkter i skeden, jeg oplever stadigvæk punkter jeg ikke anede var der. Det afhænger meget af, hvilken dildo jeg benytter og i hvor lang tid jeg har den oppe. Den kommer ikke forholdsvis hurtigt, der skal ofte lang stimulering til at fremkalde en skedeorgasme. Mange finder den aldrig, da tålmodighed er nøgleordet. Faktisk har jeg oplevet situationer, hvor jeg har haft bækkenbundskugler, vibrationsæg, lystkugler el.lign. oppe i længere tid, at jeg har haft nemmere ved at få skedeorgasme.

G-punkt orgasme

Oppe i skeden, ca. 2-3 cm indenfor skedeindgangen og op mod maven, sidder G-punktet. Hvis du mærker med fingeren, kan du fornemme et lille rillet område. Ved kraftig stimulering af G-punktet i en rum tid, vil du kunne fremkalde orgasme. Da G-punktet er en samling af kirtler, vil du opleve at blive ekstra fugtig. Kirtlerne producerer nemlig en basisk væske, der for de heldige, også kan udløse en sprøjteorgasme. G-punkt orgasmen har næsten samme følelse som klitorisorgasme, og det hænger sammen med, at de samme nervetråde der bliver stimuleret indvendigt. Du kan få G-punkt orgasme med fingeren eller G-punkt vibrator. Nogle oplever også orgasmen ved samleje, hvis manden arbejder i små hurtige bevægelser på G-punktet med pikhovedet.

kropslige orgasmer

Sprøjteorgasme

En af de mest jagtede orgasmer i nyere tid. Jeg har personligt ikke haft fornøjelsen endnu, men har været tæt på. Den skal nok komme… som man siger. Sprøjteorgasmen er en helt speciel oplevelse for de kvinder der kan opnå den. Det kræver sit håndarbejde at oparbejde den, for det skal gå hurtigt. Det er stimulering af G-punktet i hurtige bevægelser. Når området stimuleres, svulmer kirtlerne op fordi der produceres basisk væske. Hævelsen trykker på urinrøret, og derfor fås fornemmelsen, at du skal tisse. Når du oplever følelsen af en orgasme på vej, skal du slippe kontrollen og give slip på følelsen. Det er her der udløses en større mængde væske der sprøjter ud som en stråle eller i kaskader. Undersøgelser på laboratorier har bevist, at væsken der kommer ud under en sprøjtorgasme er 50% urin og 50% basisk væske. Sørg derfor for et ligge underlag, for det kan godt blive en våd fornøjelse.

A-Punkt orgasme (Livmoderorgasme)

Til de eksperimenterende kvinder der IKKE har prøvet en A-punkt orgasme vil jeg sige, start i det blide. Livmoderhalsen kan være MEGET øm, så det afhænger også meget af din cyklus. Dybt i dit indre findes din livmoderhals, og den kan med den rette stimulering også fremkalde en orgasme. Jeg har oplevet den, og vil beskrive den som meget emotionel, den trak tårer af tilfredsstillelse. Det var en meget intens følelse af bølger der skyllede igennem min krop og der var flere af dem efter hinanden. Det kræver dybe stød ved livmoderhalsen, så enten skal din pikkemand være lang, eller også skal du investerer i en stykke sexlegetøj der kan ramme Her vil jeg anbefale Big Boss fra Fun Factory, han gjorde det for mig.

orgasmer brystvorte

Brystvorteorgasme

Jep, den findes skam. Her taler jeg også af personlig erfaring. Mine sexknapper er nemlig ENORMT følsomme, og det er lykkedes Hr. Lummer at fremkalde klimaks ved at stimulerer mine brystvorter. Det kan gøres på flere måder, både med sexlegetøj, temperaturstimulering, munden via sug, slik og bid og fingrene der nulrer, klemmer og hiver. Egentlig er tålmodighed kodeordet, og når de små knapper er godt stimuleret, trækker musklerne i livmoderen sig sammen og fremkalder et klimaks i hele kroppen. Bagefter er de små knopper godt nok lidt ømme, men det er det hele værd.

Urinrørsorgasme

Det kan sagtens lade sig gøre, hvis du går forsigtigt frem. Faktisk er Sounding en BDSM diciplin, og skulle være yderst tilfredsstillende når det gøres rigtigt. Urinrøret er MEGET følsomt for både mænd og kvinder, og det er vigtigt at du passer godt på. Læs evt. mit indlæg om Sounding HER. Du kan også fremkalde orgasme ved at stimulerer urinhullet med tungen eller fingeren. Det er en meget intens orgasme, så når I er færdige, så I påtænke en længer pause bagefter.

Læs også: Er du til analsex, sport i 2´eren?

Helkropsorgasme (energiorgasme)

Faktisk kaldes det også en multiorgasme. Mange opnår orgasmen med tantra, for det handler om at sprede orgasmen som en energi i hele kroppen. Undgå de eksplosive orgasmer og i stedet få de impulsive orgasmer. Jeg har ikke selv prøvet en helkropsorgasme, men det står bestemt på min to-do liste. Dem der har oplevet en multiorgasme, siger, at det nærmest er en ud af kroppen oplevelse. Det tiltaler mig bestemt!

Fortvivl ikke, hvis du ikke har oplevet alle 11 orgasmer

Vi ER forskellige. Ingen er bygget ens, hverken indvendigt eller udvendigt. Orgasmer opleves meget forskelligt og den “rigtige” orgasme findes hos dig personligt. Den eneste måde du finder det der gør det for dig, er ved at prøve dig frem. Ingen stress og jag, det skal nok komme. Vi er påvirket både fysisk og psykisk, når det kommer til vores seksuelle aktivitet, så der findes ingen opskrift på den perfekte orgasme.

God fornøjelse i orgasmeland

Lumre knus fra

Fru. Lummer (assisteret af Hr. Lummer), Detlumrehjørne.dk

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*


Sponsreret:

Maj Wissmann

Hits: 2004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt vores privatlivspolitikker mere information

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder: * Funktionalitet * Statistik * Marketing Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitikker.

Luk