Find din indre mand!

Find din indre mand!

Find din indre mand – Dette indlæg indeholder reklamelinks

Find din indre mand – sådan fandt jeg min

Kære læsere.

Nu er det vist tid til, at der kommer lidt i spalterne fra Hr. Lummer

Mange går nok og tænker, hvad mener Hr. Lummer om alt det her bloghalløj? Jo, det skal jeg sige jer! Jeg har det helt okay med det her bloghalløj. Jeg læser ALT hvad Fru Lummer lægger op, før hun sender det ud i æteren. Når jeg læser teksterne igennem, kommer jeg med mine input.

Hvorfor er det, vi gør det her?

Jo, meningen med det hele er, at vi vil prøve om vi kan hjælpe andre. Hjælpe ved at give gode råd med på vejen, ud i livets svære valg. Både Fru Lummer og jeg, har lidt med i bagagen og har oplevet nogen ting i livet, både sammen og hver for sig, så vi mener selv vi har en del erfaring i livet gang og udfordringer efterhånden.

Kære mand, fokuser på konen, og gør noget

Som det mandlige talerør, har jeg valgt at sætte lidt fokus på, det at respekterer sin kone. Derfor vil jeg her, komme med lidt gode råd om, hvordan man bør behandle sin kone med respekt og gøre det godt for hende i livets op og ned ture. Vi er alle ny forelskede på et tidspunkt og mange føler suget i maven, i langt tid efter man mødes. Dette vare ikke altid ved og man kommer ind i en hverdag. Men hverdagen behøver ikke altid være kedelig og tør, det er hvad man gør den til. Der er altid to i et parforhold/ægteskab. så hvorfor ikke bare sætte lidt krydderi på hverdagen. Dette kan jo gøres på mange måder.

find din indre mand

Jeg må indrømme, jeg kan godt li´ at pirre Fru Lummer lidt i løbet af dagen… også selvom det ikke er onsdag eller lørdag. Give hende et lille klap i numsen, kysser hende i nakken, give hende et kram og snave hende næsten i gulvet og give hendes bryster et klem i ny og næ, det ved jeg gør hende glad og lystig.

Man skal passe på hvor hurtig man springer ud i at gøre noget nyt og anderledes, men jeg er sikker på, at hvis man starter ud med at gøre bare en lille ting af gangen, så lur mig om ikke hun bliver overrasket og glad, for at få en opmærksomhed som hun ikke har fået før. Køb blomster til hende, også selv om der ikke er en anledning. Kvinder elsker at få blomster, længere er den ikke.  Jeg køber ofte blomster til Fru Lummer, og hun elsker det. Ikke kun på vores bryllupsdag eller andre anledninger.

Læs også: Sexliv og sexlyst i overgangsalderen

Vi mænd vil gerne vise hvem der har bukserne på.

…uden fruen kommer med sin skeptiske kommentar om, hvad har du nu lavet og hvad skal du rode bod på? Men vi har i den grad lov til at vise hende, at vi elsker hende, sætter pris på hende og respekterer hende, uden der skal være en grund til det.

Kære mænd. Vi skal mande os op og ikke være under tøflen hele tiden. De færreste kvinder vil have en vatpik. Bevares vi er jo kun mænd og vil ikke have ballade i der lille hjem, men jeg tror at vores fruer godt kan lide, at vi bestemmer lidt på nogen områder. De er for stolte og til tider usikre til at sige det til os, så lad os derfor selv tage tyren ved hornene og give dem nogle overraskelser. Lad os give dem, hvad vi har lyst til at give dem, og ikke hvad de tror vi ved de vil have. Giver det mening?

Jeg ved godt det er en grænse der skal overskrides, både for jer og for fruen. Men prøv det

Tro mig jeg kender det. Jeg har været der og det tog sin tid, at nå til hvor jeg er nu. Jeg har altid været underdanig og ladet mig styre af ordrer og meninger og bare fulgt med. Jeg har ikke stillet spørgsmålstegn ved noget, men bare gjort de ting, jeg er blevet beordret til. Men Fru Lummer fik vendt mig og har givet mig lov og lært mig at bestemme selv og være medbestemmende på mange områder.

Kære mænd. Dette kan I vælge at bruge, tage det med som en opgave og forandre livet lidt eller lade det være som det er. I bestemmer selv. Find din indre mand.

Med Lummer hilsen

Hr. Lummer, Detlumrehjørne.dk

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Hits: 745

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt vores privatlivspolitikker mere information

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder: * Funktionalitet * Statistik * Marketing Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitikker.

Luk