De seksuelle sprog – hvad er du til?

De seksuelle sprog – hvad er du til?

De seksuelle sprog – Dette indlæg indeholder reklamelinks

De seksuelle sprog – hvad er du til?

Engang imellem hører du sikkert sjove eller underlige udtryk som “gagging”, “Spansk”, “pegging”, “Italiensk”, “sorte kys” og “golden shower”, og griner med i samtalen … men bagefter tænker du, “Hvad fanden betyder det?” De seksuelle sprog, kan engang imellem være lidt udfordrende at begå sig i, da de ikke altid er lige indlysende, så derfor har jeg kigget lidt på en seksuel ordbog til dig.

De seksuelle sprog – alfabetisk

Mange af dem kender du sikkert allerede, men jeg må indrømme, der var et par stykker jeg ikke anede hvad betød. Når det kommer til de “almindelige” sexsprog, kender de fleste “Græsk” og “Fransk”, men hvad med Russisk? Nemlig, den er der ikke mange der kender, så her får du lige en liste, så der kommer styr på de seksuelle sprog. Vi tager de seksuelle sprog alfabetisk!

Amerikansk (1)

– Samleje uden for sengen, altså, når man knalder alle andre steder end i sengen.

Amerikansk (2) – Jep, der er simpelthen to slags Amerikansk, og når det hedder 2, er det samleje på en stol med ansigtet mod hinanden. Det kan selvfølgelig også være i bilen, på sengekanten, på gulvet eller toilettet – bare man ser hinanden i øjnene med ansigterne vendt mod hinanden. En intens sexstilling efter min mening.

Andalusisk

– som vi jo har HELT styr på,….. er stimulering af penis mellem lårene (hvem har dog fundet på at kalde DET Andalusisk?

Dansk – ej den skal du have styr på, men for god ordens skyld, så er det helt almindelig samleje i missionærstilling. Du ved, kvinde på skjoldet og mand ovenpå. Intens ja, for igen kan vi kigge på hinanden og nyde hinandens tilfredsstillelse i øjne og ansigt. Selvom mange betegner missionærstillingen som “lidt kedelig”, så er det faktisk den stilling, der er mest brugt i de danske soveværelser efterfulgt af doggystyle 🙂 Den kan varieres lidt, evt. med kvindens ankler på mandens skuldre, eller med et løft af bækken med puder – så kommer han dybere. Mums!

Læs også: Den store Fetish guide – få styr på det kinky sprog

Esperanto – flere finder stor tilfredsstillelse i  den form for stimulering, men vil sjældent indrømme det. Men her taler vi om stimulering af penis mellem fødderne.

Hollandsk – lugter lidt af “Esperanto”, men her er det ikke kun stimulering af penis med fødderne, nu er der træsko på.

Engelsk

– er nok det mest nederen sexsprog man kan udsættes for, og bestemt ikke noget at prale af. Det betyder nemlig, et utilfredsstillende samleje. En lidt trist aktivitet at lægge sprog til!

Fransk – Alle seksuelle aktive med respekt for sig selv, SKAL vide, at Fransk betyder Oralsex. Altså sex med munden og i munden.  Husk dog at der er forskel på et blowjob og oralsex. Hvis du ikke lige har styr på forskellen, så læs lige mit indlæg, “Giv ham nu det blowjob” H E R!

Græsk – er også et af de sexsprog der i 9 ud af 10 tilfælde svares rigtigt på. Analsex! Altså sex i røvhullet.

Læs også: Er du til analsex, sport i 2´eren?  Et indlæg der er oplagt at mase ind her, ik?

Husk også, at du kan finde en MASSE lækkert legetøj til analsex hos Sexshop.dk Læs videre om de seksuelle sprog under billedet.

de seksuelle sprog

Italiensk – er nok primært for mænd, for her handler det om stimulering i armhulen. Et fint alternativ til samleje, hvis du lige har misset prævention eller kæresten har mens. Man bliver i hvert fald ikke umiddelbart gravid af Italiensk!

Japansk (1) – en af Fru Lummers favoritter….. at blive bundet. I Japan er det en stor kunstart både at kunne binde, men i den grad også at blive bundet. Kinbaku eller Shibari er en Japansk rebkunst, der handler om at “binde stramt”, en meget fascinerende kunstart, jeg finder yderst interessant. Fx. findes der en klub i Århus der hedder Klub Nawa, hvor det praktiseres, men også mange private rebkunstnere har specialiseret sig i den Japanske rebbondage.

Japansk (2)

– jep også Japan har lagt sprog til 2 sexsprog, og denne “2´er” er nok et af de mest brugte sexsprog. Japansk (2) betyder nemlig telefon- & internetsex. Specielt efter Facetime og webcams er opfundet, har der aldrig været så meget onlinesex på planeten Jorden.  Det er også pisse frækt, længere er den ikke!

Latin – et umiddelbart forholdsvis glemt sprog, men ikke desto mindre betyder det sexting (sms sex) med fremmedord

Norsk er på en eller anden måde topscorer på sexsprog. Ikke mindre end 3 forskellige sexsprog er der på Norsk, og de kommer ikke i nærheden af hinanden i udførelse. Jeg undres…. hvorfor så ikke bare opfinde lidt flere sprog? Der er jo masser at tage af? Nå men…

Norsk (1)

– er onani med hånden, mens man overvejer samleje. (hvem fanden har fundet på det her?) Mens du overvejer samleje, kan du evt. investerer i en lækker penisvibrator

Norsk (2) – er når manden slår sin penis mod kvindens pande – altså “dickslapping”

Norsk (3) – er når manden ejakulerer (altså sprøjter) sin sæd i kvindens øre… okay, så det er lækkert? Hver sin lyst.

Pariserfransk

– er en udvidet udgave af Fransk, for tilsyneladende er det muligt at vælge oralsex med og UDEN kondom? Pariserfransk eller superfransk  er oralsex uden kondom.

Russisk – Ja, de seksuelle sprog spreder sig over hele verden. og Russisk er ligesom andalusisk, stimulering af penis mellem lårene. Tydeligvis er nogen ikke blevet helt enige om, hvem der skulle lægge sprog til denne sexlyst, så det kommer på to sexsprog! Men et fint alternativ til “nej ikke i aften skat”, for her kan du lige smide den ind mellem lårene og give den gas.

Spansk

– en lækkerbisken for storbarmede kvinder, der elsker at forkæle mandens penis lidt luksus. Spansk er stimulering af penis mellem brysterne. Den udvidede udgave er Spansk ballesex, som i sin enkelthed går ud på, at stimulerer penis mellem ballerne. Men husk glidecreme, det gør bare oplevelsen lidt mere intens! Køb glidecreme H E R! Spansk og Italiensk går lidt hånd i hånd og bruges meget, da stimulering af penis mellem bryster og lår med udløsning i form af pearlnecklace er et hit hos mange mænd. Den kan også laves i kombi med et blowjob, det er frækt, at kunne snuppe banditten mellem brysterne samtidig med, at spidsen af penis rammer munden.

Schweizisk

– her er vi ude i noget trekant hygge, men meget nøjagtig aktivitet. Det forholder sig således, at det skal være to kvinder og en mand, og foregå som følgende… Den ene kvinde skal tilfredsstille sig selv, altså onanerer mens den anden kvinde skal udføre oralsex på manden. Så er Schweizisk på plads!

Svensk – Svenskerene er gør-det-selv folket, og taler gør-det-selv-sex! Altså onani med hånden! Ikke så meget pis, bare fat om den enøjede hævner eller en god rulle-ært-tur! Men jeg tror også det handler om, at kigge på hinanden når man onanerer. Duo-onani er super frækt. Her har du også mulighed for at lure lidt teknikker af hos din partner. Det kunne også være at onanerer dig selv samtidig med du ordner din partner….

Thai

– kunne man godt tro, var noget med happy ending, blowjob eller massagelækkerier, men Thai er intet mindre end samleje i badet. Her tænker jeg lidt videre…. i poolen, spabadet eller havet?

Tjekkisk – selvom det er ulovligt i DK, er det stadig på listen over De Seksuelle Sprog, så uanset om det er ok eller ej, så er Tjekkisk altså sex med dyr. (zoofili) Klart et NO GO på Fru Lummers liste, jeg tager stærk afstand fra sex med dyr.

Tysk (1)

– den gode gamle cowgirl, nemlig samleje hvor kvinden rider på manden. Yeehaa!

Tysk (2) – er dog en HELT anden genre, sadomasochisme – både blidt og hårdt! Vi kalder det også SM, altså leg med smerte og dominans. Et par klask i nummi, kontrol og mere kinky sexleg. Det lugter lidt af BDSM, og hvorfor Tysk har lagt sprog til den sexleg er et godt spørgsmål.

Læs også: 5 tips til hvordan du bevarer lyst og begær i ægteskabet

Men, der er jo flere sprog?

Uanset hvor meget jeg googler, så stopper De Seksuelle Sprog, altså ved T! Så umiddelbart bør det måske lige efterses af en kyndig sexolog eller ekspert, for der findes da en masse andre sexlyster derude… og sprog! Men pyt, mon ikke vi overlever. Faktisk er det lykkedes mig at grave en længere liste frem, med seksuelle udtryk, feticher og filier – den får du i et andet indlæg, for her kræver der altså længere forklaringer!

Til dig der stadig sidder og tænker, “Hvad fanden betyder gagging,  pegging, sorte kys og golden shower”, take it easy, det kommer her…

Gagging

= når du stopper eller knebler noget i munden på din partner, så han/hun ikke kan sige noget. Denne sexlyst hører primært til i BDSM miljøet, hvor den gaggede underkaster sig og har tillid til sin master/dominant, at han/hun ved hvad du vil eller kender dine grænser, uden at du kan tale. Fx. bruges ofte en gagball til disse lege. Du savler helt vildt, så det er også lidt vådt.

Pegging

= også kaldet BOB… “Bend over boy”, siger det hele. Kvinden ifører sig en strap on dildo, og analknepper sin mand.

Sorte kys = brugt i prostitutions miljøet og er egentlig blot et slang for rimming. Dvs. oral stimulering af det anale område. Faktisk findes der også beskyttelse, når du skal bevæge dig rundt oralt omkring det anale punkt. Slikkelapper er en super idé at bruge, for at undgå sygdomme. Slikkelapperne kommer sågar med smag!

Golden shower

= hvis du lige tænker lidt over den, så er den egentlig ikke så svær at gennemskue. Det handler nemlig om tis og urin. Shower = bad. Så læg 2 og 2 sammen… urinbad!

Figging = betyder ganske enkelt at der indsættes et stykke flået ingefærrod i den menneskelige anus eller vagina for at generere en akut brændende fornemmelse. Egentlig er det en metode til straf også tilbage i historien, men det praktiseres også i BDSM kredsene.

Så er du opdateret på de seksuelle sprog, håber du er blevet lidt klogere på det seksuelle sprogunivers.

nytår

Tak for i år og Godt Nytår!

Med dette længere indlæg, ønsker Hr. og Fru Lummer dig et pragtfuldt nytår. Vi glæder os til at sprede lummert humør på bloggen, teste sexlegetøj og skrive flere erotiske noveller selvfølgelig. Tak for 2017 der fik over 30.000 lumre frækkerter, til at klikke 203.300 gange rundt på detlumrehjørne.dk, det er vi SÅ taknemmelige for. Vi ser frem til et lummert 2018 i dit selskab. Tak for i år!

Kæmpe lummert knus fra

Hr. og Fru. Lummer

Find os både på Facebook og Instagram


Sponsoreret:

sexshop

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Hits: 3567

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt vores privatlivspolitikker mere information

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder: * Funktionalitet * Statistik * Marketing Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitikker.

Luk