Like os på Facebook

25% på Fun Factory

Tilføj os på Instagram

Fødselsdag hos Sinfull

Kontakt os på mail

Sexnoveller.dk

sexnoveller
Blowjob – giv ham det nu

Blowjob – giv ham det nu

Blowjob – giv ham det nu – Dette indlæg indeholder reklamelinks

Blowjob – giv ham det nu

Hvorfor er det kvindelige køn så opdelt, når det kommer til blowjob? JEG forstår det jo ikke, for der er da ikke noget mere sexet, end når ens handyr stønner, sukker og vrider sig, når man hapser banditten. Det handler jo i bund og grund om, at gøre ved andre, som man selv godt kan li´- eller hvad?

Sluger du sæden ved blowjob?

Jeg var for et stykke tid siden, til foredrag med Jakob Olrik, og til de af jer, der ikke ved hvem Jakob Olrik er, så er han en fremragende forfatter og debattør , der har en enorm viden indenfor sexologi. Jakob Olrik var bl.a. medstifter af sexolog- og parterapiuddannelsen i Villa Wilder på Christianshavn, hvor han var rektor i en periode. Jakob Olrik holder bl.a. foredrag rundt om i landet med titlen “Kvinde, kend din mand” og “Mer´ og bedre SEX”. Min veninde og jeg havde den udsøgte fornøjelsen af “Kvinde, kend din mand”, og vi hyggede os i den grad! Der har vel været omkring 150 kvinder og 2 mænd i salen. Vi blev alle bedt om at skrive et spørgsmål på en seddel, og de spørgsmål ville tage udgangspunkt i aftenens debat og foredrag. Et par af spørgsmålene var selvfølgelig. “Skal man sluge hans sæd” og “Hvordan giver man det bedste blowjob?” Jakobs svar til det første spørgsmål var selvfølgelig JA!

Læs også Kunsten at nyde lækker se som plus size

Du skal forgude hans sæd

Mandens sæd er hans Adonisdråber, det er hans kærlighedseleksir. Selvfølgelig skal det sluges! Men sjovt nok, startede Jakob med at stille et mod spørgsmål, blot lige for at fornemme stemningen i salen. Han bad alle kvinder der slugte sæd om at række hånden op! ca. 10-15 stk. rakte hånden op! Jeg var i chok! 10-15  ud af 150 kvinder. Måske var der 10 der bare ikke ville række hånden i vejret, fordi de var generte eller ikke ville dele, men alligevel! Jakobs andet spørgsmål var, “Hvor mange af jer, giver jeres mand oralsex?” Ca. halvdelen stak poten i vejret! Halvdelen!!!!! Seriøst kvinder!

Jeg var mildest talt målløs. Men så sagde han noget, der vist nok gav stof til eftertanke! Han vendte den lige om! “Sig mig kvinder, hvordan ville I have det, hvis jeres mand IKKE ville yde den udsøgte service, at dykke voldsomt ned på jer, og nyde en gourmetbuffet af saftig kusse? Hvis han efter endt lickjob, nærmest løb ud på toilettet og skyllede mund, børstede tænder eller lavede gagbevægelser halvt ud over sengekanten?” Så blev der stille i salen! Så var den pointe vist ligesom slået fast.

https://giphy.com/gifs/curb-your-enthusiasm-ZFcPh79d6Yh8I

Læs også: Den store Fetish guide – få styr på det kinky sprog

Det rigtige blowjob – hvordan?

Her vil jeg sige, at du skulle ha´ været der. Jeg hylede af grin, for han var virkelig underholdende i en nærmest stand-up/teaterisch forestilling. Bare at se en mand vise, hvordan en pik skal slikkes ordentligt. Det kan du næsten forestille dig. Jakob er god til lyde, så der var i den grad også audio på! Hans bedste råd var dog, enkelt. “Glem småkysseri op og ned ad bryst og mave, glem inderlårene og hvad der kommer længere nede – gå lige til sagen. Haps i munden med ham, klem godt om rod og nosser, slik gerne mellemkød og rundt analt – men ellers i munden med ham.

Øjenkontakt er frækt og jo længere ned i halsen han må komme, jo bedre. Brug gerne hånden og gnub lidt op og ned, når du lige skal have vejret, men munden er at foretrække. Tunge på pikhovedet er også lækkert. Forskellen på oralsex og blowjob er jo, at arbejdet udføres med munden og manden har udløsning i munden, længere er den ikke! Happy ending. Oralsex er forspil. Husk på, pikken er mandens tro følgesvend, hans tryllestav og aller helligste. Don´t mess with the dick girls! Love and lick it!

Læs også: Sex og menstruation

Hvad betyder det for handyret?

At kvinden vil tage pikken i munden, betyder begær, hengivenhed, kærlighed og tillid. Lysten til at smage på ham og sætte pris på hans pik og hvad den kan leverer. Hvis du  eller din kæreste har et anstrengt forhold til pikslikkeri og sædslugeri, så arbejd på det. Smør dilleren ind i noget, så den er som en lækker slikkepind eller is. Chokolade, eller fx. vandbaseret glidecreme med smag kan være en super løsning!

Fortæl at det vil være rart med en lille advarsel eller sig du vil advare, så den der udfører blowjobbet er forberedt på, når der skydes af. Synkebevægelsen kan tidsindstilles og koordineres, så munden IKKE behøver at blive fyldt med sæd. Der kan skydes direkte i halsen. Det forventes ikke altid, at hele ladningen skal sluges, ofte er det nok med første skud. Det hænder jo engang imellem, at sædafgangen kommer i små serier. Hvis du er øvet blowjobkunstner, kan du mærke på pikken, at nu er det tid, og være forberedt. Øvelse gør mester! Kom i gang!

Lumre knus fra

Fru Lummer

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Hits: 2126

4 Replies to “Blowjob – giv ham det nu”

 1. Ved du hvad, fru Lummer? Sæd smager, rent ud sagt, ikke særligt godt. Jeg synes, at du i dit indlæg, udviser en himmelråbende mangel på accept for dit eget køn ved at skrive så nedladende som du gør. Jeg er en kvinde på samme alder som dig, der også elsker sex og har et rigtigt godt et af slagsen med min dejlige mand igennem 20 år. Jeg ELSKER hans pik og at give ham et rigtigt godt og vådt blowjob, men jeg kommer aldrig til at sluge hans sæd. Det har jeg prøvet og det aktiverer min brækrefleks, hvilket gør sig gældende for rigtigt mange af mine veninder i samme alder, som du og jeg. Hvor er din respekt for det faktum, i dit indlæg. Jakob Olrik er selvudnævnt sexolog, der aldrig har været i et længerevarende forhold, han knepper unge kvinder, der er 20-25 år yngre end ham selv, hvilket siger mere om ham end så meget andet. Vis en smule respekt for dine medsøstre og lad være med at skrive så definitivt i forhold til, hvad du mener, er sandheden om, hvorvidt man skal sluge sæd eller ej.

  1. Hej Tina
   Nedladende syntes jeg nu ikke jeg er! Men det kommer nok an på, hvordan det læses. Sådan er det altid med tekster på skrift.
   Jeg refererer en del til, hvad der foregik til Jakobs foredrag. Jakobs seksuelle bedrifter og erfaring blander jeg mig ikke i, men jeg er stor fan af manden alligevel. Han er mand, længere er den ikke. Han vælger at fortælle om, hvordan mange mænd tænker, og det sætter mange kvinder pris på. Stort set alle hans foredrag er udsolgte, så jeg tænker at der er et behov for at forstå manden lidt bedre 🙂
   At sluge sæd er i den grad en “smagssag” og jeg siger ikke at det smager godt… det gør det absolut ikke! Jeg nævner også i starten, hvor meget vi kvinder er opdelt i den sport, og spørger til, hvorfor det er sådan. Her kommer du med din årsag til, at du ikke gør det. Og helt ærligt, hvis jeg fik brækfornemmelser af sædsmagen, så valgte jeg nok heller ikke at gøre det.
   Derudover syntes jeg også, at jeg kommer med konstruktive forslag til, hvordan man muligvis kan overskride grænsen og komme ud af sin “sædangst” og forsøge sig med flere muligheder. Alle mine veninder er “på mit hold”, så det viser igen, hvor forskellige vi er 🙂
   Nu er det min blog, og jeg skriver ud fra mit synspunkt, mine meninger og erfaring, uanset om mine læsere er enige eller ej, så den frihed vil jeg fortsætte med at tage mig 🙂
   Dog vil jeg sige dig tak, for din kommentar til mit indlæg, jeg elsker en god debat.
   Lumre knus fra Fru Lummer

 2. Sæd smager forskelligt, jeg elsker selv at sluge, og flere er da også neutrale i smagen. Men desværre blev det lidt svært med min til dato bedste sexpartner, da hans sæd var usædvanlig skarp i smagen og nærmest ætsende på læberne. Jeg kunne ønske, at der fortælles om, hvad der kan gøres for, at sæden får en bedre smag, samt at mændene også selv tager ansvar for, hvordan de smager (og lugter 😜). Alt appetitligt bliver sjovere at putte i munden 😍.

  1. Hej Pia
   Tak for dit indspark til mit indlæg. Jeg har aldrig selv oplevet sæd med skarp smag (andet end lidt saltet smag), men jeg kan sagtens forestille mig, at det også kan være en udfordring i forbindelse med et godt blowjob. Både mænd og kvinder kan påvirke deres “smag” og flere ting kan spille en stor rolle. Medicin, mad, fysisk tilstand osv. Jeg har tidligere skrevet et indlæg på Missgrey.dk om smag, men med fokus på kvinden, måske jeg skulle kigge lidt på hvad der påvirker mænds sædsmag 🙂
   Lummer hilsen fra
   Fru Lummer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Reklame

Reklame

Reklame

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt vores privatlivspolitikker mere information

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder: * Funktionalitet * Statistik * Marketing Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitikker.

Luk