BDSM Light – sådan kommer I i gang – vi guider

BDSM Light – sådan kommer I i gang – vi guider

BDSM Light – sådan kommer I i gang – vi guider – Dette indlæg indeholder reklamelinks

BDSM Light – sådan kommer I i gang

BDSM Light for begyndere. Det er ikke nogen hemmelighed, at Hr. & Fru. Lummer er meget betaget af det mørke BDSM univers, og de seneste år, har det udviklet sig til mere end, små klap i nummi og håndjern. Nu er det tid til at dele ud, og guide lidt, så I kan prøve lidt af det mørke univers af..

Start med BDSM Light udgaven

Uvidenhed gør desværre, at mange tager afstand fra BDSM, “da det vist nok er noget med at slå og smerte“. Det har det, men det er også SÅ meget andet. Jeg har skrevet om denne mørke og specielle sexlyst flere gange, med det formål, at mane de fordomme lidt til jorden. Nu kommer der endnu et, hvor jeg vil gå lidt mere i detaljer med, hvilke typer lege, der måske kan få sat lidt gang i BDSM, hjemme hos jer kære læsere. Jeg har valgt at kalde begyndelsen til noget nyt og anderledes for BDSM Light, i håb om, at det så virker lidt mindre “farligt” og “anderledes”.

Til de af jer, der endnu ikke har “leget” den slags som forspil eller andet, vil i sikkert blive overrasket, for det har I nok uden at vide det. Heldigvis har Fifty Shades of Grey, startet en nation af BDSM light udøvere, der er prikket lidt til nysgerrigheden og det er blevet mere “lovligt” at gøre som Christian Grey og Anastasia Steel. Men det er SÅ meget mere.

Læs også: BDSM, er det sex?

Lad os lige få de 4 bogstaver på plads

(B) Bondage

Det siger næsten sig selv. Bondage handler om at blive fikseret, bundet og overgive kontrollen. Man underkaster sig til sin dominant, så man ikke længere har indflydelse på legen. Fru. Lummer er stor FAN af bondage. Følelsen af, ikke at kunne komme fri og bare overgive sig til sin partner, er noget af det mest sexede. Det signalerer stor tillid til sin partner. Der findes mange former for bondagelegetøj. Reb, tape, kabelstrips, håndjern, manchetter, kæder, slips (Mr. Grey isch) og alt der kan binde, låse fast og fikserer. Mange sites med sexlegetøj, kan man købe frække bondagesæt, der kan monteres til sengen, hænges på døren osv. Men et slips eller fire, kan gøre det. Prøv jer frem, men start med noget enkelt, og hvis det ringer, så kan I udvide sortimentet. Fx. en benspreder er virkelig at anbefale.

bdsm bondage

(D)Dominant eller submissiv

Hvem gør hvad? Ofte falder rollerne meget naturligt, hvem der er den dominante og hvem der (submissiv) underkaster sig. Men I behøver ikke at låse jer fast på rollerne, I kan sagtens være Switch. Switch betyder, at I begge kan være i rollerne som dominant og submissiv, og finde tilfredsstillelse i begge. For nogen falder det naturligt og andre skal lige prøve sig frem. Man behøver slet ikke et stempel i panden, det handler jo i bund og grund om at lege. Selvom man i sin dagligdag måske godt kan være lidt dominerende, betyder det ikke, at man også er det i soveværelset. Ofte er det stik modsat, men prøv jer frem.

(S) Sadomasochisme

Sadisten i sammenhængen med sadomasochisme, er en person der opnår tilfredsstillelse, ved at indtage en dominerende rolle i et erotisk forhold. Lige det forhold kan være svært at forstå, hvis man ikke har læst på lektien. Hvis du ved, at din partner blive vildt ophidset af enorme serier af små pisk med ridepisken eller at blive overdryppet med varm vokslys OG du bliver ophidset af at udføre det, og se din partner vride sig i håndjernene i sengen, af bar fornøjelse. Bom, så er I der! Det er ikke farligt, vel? Begrebet “Sadist” bruges også om følelsesmæssigt kolde, mentalt forstyrrede personer, der nyder at påføre smerte på andre mennesker i en ikke-seksuel sammenhæng, men det er jo ikke den slags sadist vi taler om i BDSM! Der er yderst vigtigt, at vi lige skiller de to personligheder fra hinanden.

(M) Masochisme

Ofte er det her mange tænker. Nu stopper det for mig. Men bliv nu hos mig 🙂 Hvis du allerede nu er lidt tændt på B og D, så følger M automatisk med. Masochistens ideelle partner er nemlig sadisten, og sadisten er ikke nødvendigvis en der bare tæsker løs på sin partner. Det betyder ganske enkelt, at masochisten er en person, der har den seksuelle lyst eller passion til at være den underkastede i et erotisk forhold, derfor er de jo det perfekte par. Det der gør legen Light eller ekstrem, er niveauet af hvad man modtager. Præcis HER, går legen fra kilde med fjer, varm vokslys og blindfold til hårde pisk med en nihalet eller en kattehale, indespærring i bur osv. Det er her vi er forskellige!

Stopord

Første vigtige aftale, inden I går i gang, er stopordet. Uanset hvor meget tillid man har til hinanden, så skal der være et stopord, der standser legen omgående. At overskride hinandens grænser skaber mistillid, og så er legen ikke så fræk mere. Stoporden skal ikke være “nej”, “hold op” eller lignende, men noget man ikke kan misforstå. “Motor”, “Iskage” eller “Fugl” er meget gode forslag til et stopord. Hvis stopordet bruges under legen, ved partneren, at nu er det for meget.

Aftal bløde og hårde grænser

Præcis som Mr. & Mrs. Grey JA. Måske ikke så grundig en skriftlig aftale, men alligevel. Det er vigtigt, at I er bevidste om hinandens bløde og hårde grænser. Hvad er “go” og hvad er “no go”. Man kan blive meget overrasket over, hvor hurtigt man flytter sine grænser. Frygten sidder nemlig i ens sind. Tanken om at blive pisket med en pisk, eller at blive overdryppet med varm vokslys, tiltaler måske ikke lige i første omgang, men når først man kommer i gang, bliver man overrasket.

Læs også: Find din indre mand!

Hvilket legetøj kan man inddrage i legen?

Kun fantasien sætter grænser når der leges BDSM Light. Opfindsomheden kommer i spil her. Man behøver nødvendigvis ikke at investere i dyre piske, manchetter osv. Faktisk kan man trække køkkenskuffen ud og finde lidt “legetøj”. En grydeske, palet, blomsterpind eller lineal kan sagtens agere smækredskab til nummi. Gaffatape, kabelstrips, slips, bælter og reb kan man bruge til bondage. Fjer fra påskeægget kan monteres på en pind og så kan der kildes. Blindfold kan man bruge et slips eller et stykke stof. En dildo eller vibrator kan sagtens bruges på hele kroppen, de er ikke nødvendigvis kun til skeden. En blyant kan kilde helt vildt under fødderne, og man bliver overrasket over, hvor man har erogene zoner. I vil nok finde nogle I ikke anede I havde. Isterninger og Nutella har de fleste i køkkenet, brug det!

En flogger kan man også sagtens lave selv. Start med stof og gå videre til ruskind, hvis I får smag for det så er det læder eller nylon. Næste step er med nitter på eller knuder i enderne. Mulighederne er mange, og når slagene regner ned over kroppen. Det handler ikke om at slå så det gør piske ondt, men at lade legetøjet ramme huden med måde, så det kan nydes. Mr. Handy og jeg har fundet et stort udvalg af BDSM legetøj HER!

bdsm legetøj køkkenredskaber

Pinweel, vokslys og paddel

Personligt elsker jeg pinweel og vokslys. Her er det vigtigt, at man IKKE bruge stearinlys, det brænder. Vokslys er lige en my køligere på huden, og efterlader ikke brandmærker. Man kan også få massagelys, der skal varmes op og efterfølgende påføres kroppen. Vildt lækkert!

Pinweel,

til de af jer der ikke ved hvad det er, så er det en lille dims med pigge. Det ligner lidt et klejnehjul, bare med små pigge på. Når den ruller hen over hunden, efterlader den små prikkende spor, der virkelig kan være ophidsende. Den får fat i nerveenderne lige under huden, der kan være yderst tilfredsstillende.

En paddel,

er et slålegetøj. Det kan ligne en lille flad tæppebanker. Nogle firmaer er så opfindsomme, at de udskærer en lille besked i midten, fx. et lille hjerte. Når så man får sine smæk med den, efterlader den et lille hjerte på numsen. Det man ofte tænder på, hvis man er til smæk i nummi, er den stikkende/prikkende og lidt sviende smerte, legetøjet efterlader på huden. I starten kan det godt virke lidt underligt, og smerten er meget intens, men efterhånden som slagene falder, bliver smerten ændret til en intens snurren i huden.

Ridepisken

fx behøver ikke nødvendigvis at blive brugt som pisk på huden, den kan også kildes med eller med små svip på klitoris, fremkalde klitorisorgasme. Det kræver selvfølgelig sin mand, at få sin kvinde til at få orgasme på den måde, men hvis hun er godt tændt og bearbejdet, så kan det sagtens lade sig gøre.

bdsm legetøj
Pinweel, vokslys, paddel, flogger og ridepisk ligger klar til leg.

Brug fantasien og lad det udvikle sig

Det handler lidt om, at gå på opdagelse. Når I først har fået en idé om, hvad I kan arbejde videre på, så udvikler fantasien sig langsomt. Grænserne rykker sig og fantasien løber sikkert afsted med jer. BDSM behøver ikke være en planlagt seance, det kan også være impulsivt. Det behøver ikke være et 24-7 master/tøs forhold, gagball, halsbånd eller med et hardcore playroom. Herhjemme ville vi ønske, at vi havde et større soveværelse eller en kælder, for så ville der med sikkerhed, være møbler og andet frækt der havde indfundet sin plads. Sjovt at tænke på, når vi som så mange andre, startede med håndjern og en fjer. God fornøjelse og kom nu i gang!

LÆS OGSÅ: Legelejlighed.dk – de voksnes private sexlegeplads

I er altid velkommen til at skrive, spørge og søge råd og vejledning, vi er altid på mail detlumrehjorne@outlook.com

Lummer hilsen fra

Hr. og Fru Lummer, Detlumrehjørne.dk


Dette indlæg indeholder affiliate/reklame links

Hits: 2772

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt vores privatlivspolitikker mere information

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder: * Funktionalitet * Statistik * Marketing Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitikker.

Luk