Sponsoreret

Følg os på Facebook

Sponsoreret

Følg os på Instagram

Product Type: Til par

Udvalg af produkter til mænd

Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet

Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet

Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet Dialogspillet Parspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet

Kr. 279,-

Køb her
Dialogspillet er et dansk spil, som er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i dig og din partners samtaler. Spillet er udviklet som et værktøj til parterapi og kommunikationstræning, men det kan også sagtens bruges som inspirationskilde til bedre kommunikation i parforholdet. Spillet er sjovt, nært og varmt at spille. Det skaber gensidig respekt, og man lærer virkelig hinanden at kende. Spillet består af 60 kort med i alt 360 spørgsmål om bl.a. parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme. Det er den danske par terapeut Tomas Friis, der har udviklet Dialogspillet.
Sinful.dk
Dark Box Playbox

Dark Box Playbox

Dark Box Playbox Dark Box Playbox

Kr. 449,-

Køb her
9-delt pakke til de mørke, hemmelighedsfulde stunder fyldt med lyst og lidenskab! Indhold: - Minipisk, 25 cm lang, Gagball, Ø 3,5 cm, Analplug, 10 cm lang, Ø 1-2,5 cm, Toy-glidegel, 100 ml, Håndjern, Geisha-kugler, Brystvortesugere, 2 stk. Blindfold.
- Vibro-penisring, elastisk
Der tages forbehold for små ændinger i pakkens indhold.
Orion-erotik.dk
Fifty Days of Play – erotisk parspil

Fifty Days of Play – erotisk parspil

Fifty Days of Play – erotisk parspil Fifty Shades of Play, Erotisk spil

Kr. 99,-

Køb her
Erotisk brætspil inspireret af 'Fifty Shades of Grey' trilogien. Sexspillet er velegnet til par i alle aldre, der vil opnå større intimitet og ha' ny inspiration til sexlivet. Fifty Days of Play indeholder en terning samt 50 konvolutter med lege, overraskelser og oplevelser, I kan nyde sammen. Konvolutterne findes i 5 nuancer, fra jomfruelig hvid til forførende sort.
Konvolutternes farve bestemmer hvem der skal være dominant og hvem der skal være lydig, samt hvilke erotiske eventyr, I skal ud på.Sprog: Engelsk.
Sinful.dk
Julekalender Happy Xmas

Julekalender Happy Xmas

Julekalender Happy Xmas Julekalender Happy Xman

Kr. 699,-

Køb her
Denne julekalender er virkelig noget for sig selv: for at komme frem til boksene skal lågerne først åbnes med en sløjfe. Derefter ser man de 24 bokse som er forskellige i størrelserne. Vi kan forstå, at du er nysgerrig, men - man må ikke snyde! Vi kan dog røbe så meget: den er spækket med flotte lovetoys, lingeri, glidecreme, kondomer og massageolier der bringer julehyggen frem - men der er også plads til sjov og (sex)leg. Du vil blive overrasket! Du får endda 24 enestående sextips - en på hver boks... Der er endnu en ting der gør denne julekalender så speciel, nemlig boks-tricket: de tomme boxe skubbes baglæns ind i kalenderen og som dagene går dannes der et erotisk motiv! Glædelig jul! Kalender og bokse i stabilt karton i flot sort/hvid/guld look.
Format: 45,4 x 41,5 x 8,8 cm.
Fifty Shades Freed Vibratortrusse

Fifty Shades Freed Vibratortrusse

Fifty Shades Freed Vibratortrusse Fifty Shades Freed My Body Blooms Vibrator Trusse

Kr. 799,-

Køb her
Overlad kontrollen til din partner og få de frækkeste oplevelser med denne Vibrator Trusse.
Med alt fra blide til intense vibrationer og en eksklusiv, justerbar Coco de Mer trusse er der lagt op til en orgasmefyldt aften derhjemme eller i byen med din elskede. Styres nemt ved hjælp af fjernbetjening. Fra den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection.
Sinful.dk
Strap on sæt i 4 dele

Strap on sæt i 4 dele

Strap on sæt i 4 dele You2Toys - Strap on sæt i 4 dele

Kr. 446,-

Køb her
"Bend over boy"! Fræk harness med tre forskellig dildoer, der kan spændes på. 1) 16 cm lang naturdildo, 2) 15 cm. smal dildo til anal penetrering og 3) 15 cm lang g-punkts stimulerende dildo. Kan bruges af alle par, der ønsker anal eller vaginal strap-on oplevelser.
Winkwink.dk
Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator Fantastisk Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Kr. 398,-

Køb her
Med Pro 4 Couples Par Vibratoren har Satisfyer skruet endnu mere op for nydelsen. Hun får den kendte Satisfyer teknologi, som pirrer klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger. Når den bæres mens han er oppe i hende kan I begge nyde godt af vibratorens 2. motor, som sender frække rystelser gennem jer, mens I elsker. Vandtæt, genopladelig og med flere vibrations- og stimulations variationer.
Sinful.dk

Sponsoreret

Sponsoreret

Sponsoreret