Sponsoreret

Følg os på Facebook

Sponsoreret

Følg os på Instagram
Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik på Detlumrehjørne.dk

Jeg ved godt, at det på ingen måde er lummer læsning, men det er vedtaget som lov, at jeg SKAL have en privatlivspolitik, SÅ her får du den tørre smøre af lovtekst. Jeg vil efter bedste evne, forsøge at guide dig lidt igennem, informationer om, hvordan jeg bruger de oplysninger du efterlader på mit site, via cookies, oprettet konto og de ditigale fodspor du sætter, når du vælger at besøge Detlumrehjørne.dk. Der er selvfølgelig et maskineri bag sådan en hjemmeside. Mange af de fodspor du sætter, hjælper mig til at se, hvad du som bruger godt kan li´ at læse, hvor du kommer fra, hvad du søger efter og hvad du bedst kan li´ på mit site. Det er mellem os to, novellerne der topper 🙂 Da Detlumrehjørne.dk er registreret som et enkeltmandsfirma, vælger jeg at skrive jeg og min – men Hr. Lummer er selvfølgelig også med på sidelinjen.
Nå, men her kommer de tørre linjer af information UDEN SEX relaterede ord… næsten:

Hvem er jeg

Min webstedsadresse er: http://detlumrehjorne.dk.
Når du besøger Detlumrehjørne.dk, indsamles der oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold her på sitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede), og undlade videre brug af mit website.
Herunder har jeg uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke personlige data jeg indsamler og hvorfor jeg indsamler det

Kommentarer

Når du som besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar, efter jeg har godkendt det i mit indlæg.

Hvis du skriver en kommentar på mit websted (ville ønske at flere gjorde det), kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Medier (altså billeder osv.)

Hvis du uploader billeder til webstedet (hvad du i øvrigt ikke kan, kun i kommentarfeltet), så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Indlejret indhold fra andre websteder (når jeg sniger links osv. ind)

Jeg gør brug af at linke til andre hjemmesider som en del af den service en blog består af. Både gennem affiliatelinks, men også direkte linkning, hvis jeg skønner, det giver en bedre brugeroplevelse. Jeg kan på ingen måde gøres ansvarlig for indholdet på disse sider, da det kan have ændret sig fra da jeg skrev om siden, og så til nu. Når du forlader Detlumrehjørne.dk, så gælder min privatlivs politik ikke mere.

Artikler og indlæg på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Teksten fortsætter under foto…..

privatlivspolitik
Pause foto. Lidt lækkert, så du kan klare lidt mere læsning. Nej du er ikke færdig… der er stadig lidt tilbage. Hold ud.

Cookies (de digitale fodspor du sætter)

Detlumrehjørne.dk anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning ved at trykke her.

Hvis du sletter, eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil jeg opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte nedenfor.

  • Statistics og Insights
  • Affiliatepartnere: Partner-ads.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang, kan identificere dig som person.

Når du benytter Detlumrehjørne.dk indsamler og behandler jeg en række af den type informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services, eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb produkter, som oftes foregår hos mine affiliatepartnere, så det foregår ikke direkte på detlumrehjørne.dk . Der kan endnu ikke købes produkter på siden, men fremtiden kunne byde på tiltag i den retning.

Hvilke Persondata indsamles og hvad er formålet?

Min virksomhed lever af affiliate marketing, på sigt produktsalg af egne produkter, sponsoreret reklameindhold.

Her kan du se, hvilke persondata jeg indsamler og hvorfor

Det er blandt andet oplysninger om, hvilke klik du foretager på min hjemmeside, så jeg kan afregne overfor mine samarbejdspartnere – fx. når du klikker på et af mine bannere, og snolder løs på det site.

Hvis du bare kigger på min hjemmeside, så bruger jeg Statistics til at optimere min hjemmeside og se statistikker over besøgende. Det fortæller mig lidt om, hvad du godt kan li´ at se på siden og hvad du gerne vil have mere af. Desuden bruger jeg nogle gange tredjepartsprogrammer, så jeg kan optimere bruger oplevelsen.

Hvis du downloader ting fra hjemmesiden, så modtager jeg, og bruger din IP for at downloaden rent teknisk kan forekomme. Det er kommunikationen mellem dig og mig.

Videregivelse af persondata

Til nogle former for persondata, videregives dine oplysninger til tredje part. Dette gøres for at hjemmesiden fungerer, så jeg kan blive afregnet for brugen af hjemmesiden. De persondata de får adgang til, er kun oplysninger om selve sessionen, og ikke dine persondata som navn og mailadresse. Det er igen, når du vælger at handle hos mine samarbejdspartnere via Partner-ads.

Når der bliver taget backup, så overgives data også til en ekstern partner. (Backup er nødvendigt, tænk hvis det hele går ned, så er jeg på r….) Af tekniske foranstaltninger tager jeg løbende backup af alle mine data på sitet. (det hører under sikkerhed, men jeg har slået det sammen i dette afsnit.)

De virksomheder jeg overgiver data til, de bruger kun dine data efter mine instrukser, og kun til de formål, som de er beregnet til. Jeg har særskilte databehandler aftaler med disse selskaber.

Hvor længe bliver mine data opbevaret

Nogle data, som statistikker, opbevares som udgangspunkt i tre år, mens data, der er omfattet af regnskabsloven skal gemmes i fem år.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata (det du skriver) bevaret på ubestemt tid. Dette er så jeg kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø. Så hvis du ikke ønsker at andre skal se hvad du skriver, så lad hellere være 🙂

For brugere (det er dig) som opretter sig på mit websted, gemmer jeg også den personlige information du giver til din brugerprofil. (Navn og mail). Alle brugere kan se, redigere, eller slette personlige informationer til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administrator (det er mig) kan også se og redigere den information. Altså, hvis du har brugt kaldenavn “Pikkemand” og hellere vil hedde “Kæmpediller”, så kan jeg også hjælpe dig med at ændre og rette. Teksten fortsætter under foto….

privatlivspolitik
Næsten færdig….. kun lidt tilbage endnu. Du kan godt!

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Jeg overholder den nye lovgivning omkring opbevaring af persondata, og har truffet de fornødne aftaler med mine samarbejdspartnere.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, som navn og e-mail m.v., vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Virksomheden består kun af mig, så det er kun mig der har adgang til de forskellige data. Hr. Lummer (min mand) læser selvfølgelig med, og vi har internt aftalt, at intet forlader hjemmets fire vægge, eller bruges eksternt på andre måder.

Dine rettigheder, hvis du skulle være i tvivl.

  • Du har ret til at få rettet de persondata, jeg evt. skulle have liggende på dig.
  • Du har ret til at få en kopi af de persondata, jeg har liggende på dig.
  • Du har ret til at få slettet de persondata, jeg evt. skulle have liggende på dig.
  • Du har ret til at tilbagekalde eventuelle samtykker
  • Du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan jeg behandler persondata.
  • Du har ret til at klage over min behandling af persondata.
  • Hvis du vil have rettet, eller slettet, dine persondata, skal du rette henvendelse til: detlumrehjorne@outlook.com

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Opdatering af privatlivspolitikken

Jeg ønsker KUN at give mine brugere (dig) den bedst mulige oplevelse og beskyttelse. Det betyder også, at denne privatlivspolitik kan opdateres løbende. Jeg oplyser alle ændringer her på siden, og henvender mig således ikke til tidligere besøgende.

Udgiver af dette univers:

Detlumrehjørne.dk undertegnede, er registreret som persondataansvarlig:

detlumrehjørneDetlumrehjørne.dk – v/Helle Chapman

Solvang 58, Reerslev – 2640 Hedehusene

Mail: detlumrehjorne@outlook.com

CVR-nr.: 38592459

Sponsoreret

Sponsoreret

Sponsoreret

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk