Sponsoreret

Følg os på Facebook

Sponsoreret

Følg os på Instagram
Den Lumre Sexblog

Den Lumre Sexblog

Sexblog og frækkerter på Den Lumre Blog

Velkommen til et univers, hvor Hr. & Fru Lummer deler ud af sexerfaringer, ægteskab i medgang og modgang, hverdag som familie og meget andet. Når vi som et modent par vælger at dele ud af vores privatliv, skyldes det bl.a. at vi selv har manglet råd og vejledning om mange af de enmer vi runder. Sexbloggen giver os en mulighed for at bidrage og rådgive unge mennesker og par, der godt kan bruge et fif, godt råd eller et skub i en positiv retning.

Derfor bestræber vi os på, at lægge 4-6 indlæg ind hver måned, gerne flere. Sidder du med et emne du gerne vil have vi blogger om, så skriv en mail eller smid en kommentar i kommentarfeltet på bloggen.

SOME – Sociale Medier

Du har også mulighed for at følge med på Instagram og Facebook, hvor vi sender et hint, når der er nye indlæg på siden. Gode råd fra andre sexbloggere, sexspecialister eller andet indenfor sexuniverset.

Som udgamgspunkt er det en sexblog, men vi blogger ikke nødvendigvis kun om sex, erotik og samliv, men også om livets erfaringer, sundhed og velvære, helsetips og gode ideer til, at gøre livet lidt mere lækkert. Vi er altid klar med gode tips og ideer til livskvalitet, forkælelse og anmeldelser/tests af hvad vi kan få fingrene i. Det er ikke altid nemt for forbrugeren, når der surfes rundt i webshops, så vi hjælper lidt på vej. Derfor anmelder vi også sexlegetøj og tilbehør, og ud fra bedste evne rådgiver og guider.

Samarbejdspartnere

Er du samarbejdspartner, står vi til rådighed for test og anmeldelse af alle produkter, send en mail til os, og aftal nærmere. Anmeldelser og tests bliver 100% ærlige ud fra vores smag og vurdering.

Læs også de mange indlæg fra Missgrey.dk og Ekstra Bladet under “Miss Robinson”

 


coverme
Sponsoreret:

coolkondom

Denne side indeholder affiliate links fra sponsorer

Sponsoreret

Sponsoreret

Sponsoreret